Forum Discussion

SheaKixs's avatar
4 years ago

Nie mogę aktualizować gry

Nie mogę aktualizować gry.

Kiedy klikam "aktualizuj" to przechodzi do pobierania, pokazuje mi w prawym dolnym rogu, że gra gotowa do uruchomienia i kiedy chce w nią wejść to muszę ją znowu aktualizować i tak w kółko. Próbowałam usunąć ogirina i simsy, ale nadal mam to samo. Cały czas muszę aktualizować i robiłam to już 67 razy. Nie wiem co mam z tym zrobić, bo chce sobie pograć, a tu bum nagle nieskończona aktualizacja;p

Mam windowsa 10.

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @SheaKixs

Po pierwsze sprawdź czy to sam Origin nie domaga sie aktualizacji. Jesli i Origin i gra jednocześnie domagaja sie aktualizacji aktualizacja gry zostanie wstrzymana. Info o aktuaizacji Origin jesli taka jest wymagana bedzie na gorze strony Moja biblioteka w Origin,

Nastepnie wyczyść cache Origin - to nie ma znaczenia ze go reinstalowałas , Odinstalowanie Origin ich nie usunie z komputera.
    https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/

• Hej @SheaKixs,

Daj znać czy sugestie @kreatora pomogły Ci w rozwiązaniu Twojego problemu i udało Ci się zaktualizować i uruchomić grę. Jeżeli tak się stało, nie zapomnij użyć opcji dla XP jak i zaakceptować wątku jako rozwiązania Twojego problemu. 🙌

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 days ago
7,692 Posts