Forum Discussion

Jullxxka_'s avatar
3 years ago
Solved

Nie Mogę uruchomić TS4 EA App

Pobrałam sobie moda 100 traits i tłumaczenie i gdy chciałam je przetestować wyświetliło to nie włączyły mi się simsy, więc weszłam w ea app i ikonka graj była szara tak samo jak napraw a odinstaluj w ogóle nie było. Gdy próbowałam wyłożyć moda to pisze że plik jest uruchomiony i się nie ta. uruchomiłam ponownie komputer ale gdy wchodzę w simsy robi się to samo tylko że przyciski napraw i graj są niebieskie i normalnie mogę kliknąć ale nie wchodzi. tak samo z modami. nie mogę ich wyciągnąć. HELP

• kreatora's avatar
    kreatora
    3 years ago
    @Jullxxka_

Nie bardzo wiem co ci nie działa. Czy nie możesz wyjąć folderu The Sims 4 na pulpit komputera, albo naprawić gry?
    Czy nie otwiera ci sie aplikacja EA jak na nią klikniesz i z tego powodu nie mozesz wejść na swoje konto i do swojej Biblioteki tam?
    Czy wyjmujesz cały folder gry z Dokumenty / Electronic Arts na pulpit , komputera a gra i tak dalej sie nie włącza?

12 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 22 days ago