Forum Discussion

EleganckaMaja's avatar
12 months ago

nie mogę załadować rodziny w the sims 4

Kiedy uruchamiam the sims 4, nie mogę wejść do mojej rodziny. Ekran ładowania się nie kończy. Uzywalam modyfikacji, jednak calkowicie je usunelam i problem nadal jest. Zrobiłam wszystko o czym pisali konsultanci oraz bezpieczny rozruch na windowsie, jednak po jego wykonaniu nie mogę uruchomić teraz nawet ea app. Kontaktowałam się 2 razy z konsultantami na czacie oraz napisałam do ea na maila jednak nie mogę wznowić tych spraw (nie wiem dlaczego nie wyświetla mi się taka opcja). Czytałam tutaj o podobnej sytuacji i zrobiłam wszystko co było tam napisane i nie podziałało.  Proszę o pomoc w tej kwestii, ponieważ robiłam już wszystko i nadal nie działa. 

7 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 months ago

Hej @EleganckaMaja 

Dzięki za Twój post i listę kroków, które masz już za sobą. Proszę upewnij się, że masz odhaczone wszystkie zalecenia podane w TYM wątku.

• Zrobiłam wszystko o czym było napisane w tamtej dyskusji, jedynie jeśli chodzi o kartę graficzną to po prostu weszłam do menedżera urządzeń i klikając na moją kartę uaktualniłam sterowniki, jednak problem nadal jest. Mam wrażenie, że zrobiłam już wszystko, a bardzo zależy mi na tamtej rodzinie, jednak nawet na "czystej grze" z wrzuconymi tylko plikami tray i saves mogę pobrać tą rodzinę z mojej biblioteki ale nie mogę nią grać bo ekran ładowania ciągle trwa. 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    12 months ago

Hej @EleganckaMaja 

Jeżeli twoja rodzina była zmodyfikowana to problemem  mogą być zepsute mody i one mogły zepsuć tę rodzinę, niestety czasem nie da się już tego naprawić nawet, gdy wyjmiesz z gry nieaktualne mody.

Dodatkowo działka na której znajduje się rodzina może być zepsuta, wtedy spróbuj w trybie otoczenia gry przenieść rodzinę na inną działkę> klikasz na działkę i w prawym dolnym rogu kliknij na opcję "eksmituj">rodzina zostanie przeniesiona do skrzyni rodzin i stamtąd umieść ją na innej działce>następnie sprawdź rozgrywkę.

• Niestety bez wzgledu na działkę rodzina nie chce sie wczytac ☹️( Mysle ze chyba nie da sie juz nic z tym zrobic i zostala ona trwale zepsuta

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 19 hours ago
7,556 Posts