Forum Discussion

nudzesie2137's avatar
nudzesie2137
New Novice
9 months ago
Solved

nie mogę postawić ŻADNYCH blatów kuchennych

W trybie budowania wszystko dziala normalnie poza blatami. Pojawia się błąd skryptu, jednak nie dotyczy on jedynie CC, a wszystkich. Tych z gry podstawowej i dodatków również. Prosze o szybką pomoc!

• @nudzesie2137 mialam ten sam problem po ostatniej aktualizacji, jesli masz moda mc command center wyjmij go z folderu mods i sprawdz czy bez niego bedzie dzialac. U mnie okazalo sie ze to przez niego wiec zainstaluj sobie jego nowsza wersje

4 Replies

• Błąd pojawia się również przy kanapach, do tej pory nie zauważyłam innych blędów, ale możliwe, że się one pojawiają. Wcześniej usunęłam mod Better Building. Nie wiem, czy to ma jakiś związek z tym błędem, ale niektóre przyciski (typu zapisz, wyjdź z gry) są trochę jakby rozmazane

• @nudzesie2137 mialam ten sam problem po ostatniej aktualizacji, jesli masz moda mc command center wyjmij go z folderu mods i sprawdz czy bez niego bedzie dzialac. U mnie okazalo sie ze to przez niego wiec zainstaluj sobie jego nowsza wersje
  • nudzesie2137's avatar
    nudzesie2137
    New Novice
    9 months ago

Dziękuję bardzo!! Miałam jeszcze jednego nieaktualnego moda, teraz wszystko działa🙂 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,330 PostsLatest Activity: 20 hours ago