olatokarska24Rising Novice3 months agoNie mogę zalogować orgin pobrać the Sims 4 dodatki i akcesoriaCo mam zrobić żeby zalogować orgin
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 minutes ago7,691 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 minutes ago7,691 Posts
Recent DiscussionsZniknęła winda w apartamencie w San Myshuno W moim apartamencie w San Myshuno zniknęła winda przy wejściu do mieszkania i został tylko pusty szyb windy. Gra pokazuje komunikat, że parcel wymaga windy dla budynku mieszkalnego (0/1 wymaganych ob...Problem z dodatkiem do simsow 4 Nie mogę pobrać dodatku pokazuje mi jako ,, zawartość w grze ,, pokazuje że nie mam go zakupionego a w grze pisze że nie jest zainstalowany próbowałam wszystkiego naprawiałam simsy usuwałam plik zmie...CAS/Biblioteka: komunikat uległ uszkodzeniu, czy chcesz go usunąć? uruchomiłem grę po ostatnich aktualizacjach i przechodząc do mojej biblioteki mam dziwny problem z rodzinami, które tam się znajdują - niektóre z nich są z niewiadomych pojawiają wiele razy, ale po w...Co zrobić kiedy nie widać DLC w The Sims 4 Witam, chcę wrócić do gry po 2 latach przerwy. Na Origin miałam zakupionych kilka dodatków, pakietów. Teraz gdy jest EA APP nie widzę ich, mam tylko grę podstawową, pomimo to widzę moją zapisaną wcze...The Sims 4 - wyrzuca do białego ekranu Cześć, grę udało się włączyć, ale są znowu problemy :((( tym razem co chwilę wywalało mnie z gry ale działało w tle, więc bez problemu mogłam z powrotem wejść ale z czasem co raz częściej mnie wyrzuc...