olatokarska24Rising Novice26 days agoNie mogę zalogować orgin pobrać the Sims 4 dodatki i akcesoriaCo mam zrobić żeby zalogować orgin
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago7,582 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 days ago7,582 Posts
Recent Discussionsgra nie chce się włączyć od wczoraj Hejka, wczoraj próbowałam włączyć simsy, przy ikonie gry na EA cały czas “kręcą się” trzy kroki, jakby ładowanie, po chwili na górze ekranu wyskakuje komunikat na żółto - wczytywanie trwa dłużej niż ...Znikające zdjęcia z ramek. Dzień dobry, Od ostatniej aktualizacji zniknęły mi wszystkie zdjęcia z ramek we wszystkich domach. Za każdym razem jak zrobię nowe zdjęcie i wyłączę i ponownie włączę grę to wszystkie ramki po zdjęc...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...Nie moge uruchomic gry Hej próbuję pierwszy raz uruchomić The Sims 4 parę miesięcy temu odinstalowałam i nie grałam w to. Chciałam ponownie zainstalować ale pojawia się komunikat " uruchomienie niemożliwe: Nie można urucho...Martwe klikanie Czy wy też macie problem po aktualizacji że klikacie na różne rzeczy i kompletnie nic się nie dzieje . Nie działa nawet na interakcje z ludźmi . Próbowałam robić wszystko i nic nie działa . Czy macie...