Nie wyświetla się mapa Wierzbowej Zatoczki- biały ekran
Hej, prawdopodobnie po aktualizacji albo zainstalowaniu Kryształowe Cudeńka nie wyświetla się mapa Wierzbowej Zatoczki, nie mogę do niej podróżować,nie mogę załadować save'ów z rodzinami zapisanymi w Wierzbowej Zatoczce- gra ładuje się w nieskończoność ☹️ Posiadam wszystkie dodatki i każdy inny świat wyświetla się prawidłowo, nie mam żadnych modów w grze, jedyne CC to te pobrane z galerii, próbowałam naprawić grę wg wszystkich poradników- naprawianie gry, usunięcie folderu The Sims 4, włączenie nowej gry na czysto (tutaj problemu nie ma- Wierzbowa Zatoczka wyświetla się prawidłowo) i kopiowanie ze swojego folderu po kolei każdego pliku do nowopowstałego folderu The Sims 4, wyłączanie antywirusa itp. problem pojawia się ewidentnie po wklejeniu swoich save'ów, save od najstarszych kopiowane pojedynczo czy przerzucone razem uaktywniają ten problem, załączam zdjęcie błędu oraz swoich folderów i plików z The Sims 4, dodatkowo, po zakupieniu stołu jubilerskiego rodzinie z Glimmerbrook, dwa razy wyrzuciło mi grę po kilku minutach, jeśli stołu nie zakupię, nie wyrzuca z gry, po tym incydencie zorientowałam się, że Wierzbowa Zatoczka wyświetla się jako biały ekran, jesteście w stanie mi pomóc czy czeka mnie przeprowadzka wszystkich rodzin do nowej gry ?? ☹️
Nie pomogło niestety, walka trwała, ale jednak zakończyła się przeniesieniem rodzin do nowej, czystej gry i wszystko wróciło do normy 🙂