Forum Discussion
Zajrzyjcie proszę do tego tematu, znajdziecie w nim kilka wskazówek, które powinny pomóc rozwiązać problem z zepsutymi modami/CC.
Przy okazji, niektóre działki w grze sprawiają problemy i gdy na nich znajdują się domy zawierające dużo obiektów - mebli, dekoracji (zwłaszcza zwierających CC), wtedy gra może się zbuntować, co skutkuje nieskończonym ekranem ładowania gry. EA prawdopodobnie nadal pracuje nad tym problemem, ale kiedy/i czy go naprawi - nie wiadomo.
Zrobiłam wszystko co w tym temacie i dalej nic. Dodatkowo znalazłam jeszcze inny temat gdzie ktos napisal, aby wyciagnac caly folder gry na pulpit, uruchomic gre, zagrac byle jakim simem, zapisac gre, aby utworzyl sie nowy folder, naprawic gre w aplikacji, usunac z nowego folderu save i tray i wkleic ze starego folderu i niestety dalej nic. Jeszcze raz przegladalam CC, sprawdzałam wrzucajac po 50 stuk i gra za kazdym razem sie normalnie uruchamiała, nie znalazlam juz zadnych zepsutych CC, mody usunelam wszystkie. Ale gdy przerzucam wszystkie CC do folderu mods to niestety znowu ta sama sytuacja i na tych dwoch parcelach gra sie laduje w nieskonczonosc (sa to apartamenty w San Myshuno). Troche mi szkoda, bo napracowałam sie przy tych apartamentach, ale poddaje sie juz, bo nie mam pomysłu o co chodzi.
- danuta7201 year agoHero+
Napisałam wyżej, że niektóre działki w grze są zepsute. Podałam też link do tematu z tym problemem na angielskiej części AHQ i tam możesz opisać swój problem, gdyż tylko tam zaglądają twórcy gry.