Forum Discussion

Majkola's avatar
Majkola
Newcomer
31 days ago

Niewidoczny świat

Po włączeniu gry, wybieram rodzinę którą chciałbym grać i jak chcę wejść na nowy świat Innisgreen z zestawu Czar natury mam biały ekran, wszystkie ikonki się pokazują na przykład żeby wejść w menu albo ikonka ziemi po lewej górnej stronie ale świat się nie chce pokazać tylko jest biało czekałem 3 godziny bo myślałem, że się załaduje, ale nadal było biało. Testowałem też wchodzenie na inne światy z innych dodatków i każdy działał oprócz tego. Próbowałem też wyłączać grę i włączać z powrotem ale i to nie działało, myślałem też żeby kliknąć opcje naprawy gry ale pokazywało że albo nie mam dostępu do tego zestawu albo że nie mam go lub coś takiego.

1 Reply

• Z tego co widzę na anglojęzycznej części forum jest to spowodowane przez T.O.O.L. mod (albo jakiś inny przestarzały mod tego typu). W rozwiązaniach podają, żeby wyrzucić ten mod albo cały folder z modami przesunąć z folderu gry i wtedy przetestować, czy działa.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 2 hours ago