Forum Discussion
Dzięki za odpowiedz
Wczesniej miałam wgranego mc command center a po aktualizacji nie działa. Pobierałam nowe wersje i nic nawet pobrałam inne mody do rozgrywki i żaden nie działa... mam włączona zawartość zmodyfikowana. Wiesz o co może chodzić i jak to zmienić?
Jesli folder gry ci juz nie znika a w folderze mods widzisz mody to masz program Avasti albo AVG - kazdy z nich od pewnego czasu blokuje losowo pliki i foldery z grze i Origin,
U ciebie zablokowal wygenerowanie sie poprawnej wersji folderu GameVersion i masz tam stary numer wersji, gry inny niz z numer wersji gry jaki mozesz widziec gdy otworzysz gre. To blokuje wlączenie "modów w grze" w opcjach gry, Mimo ze to wlaczysz - to natychmiast wraca pozycji startowej czyli "mody wyłlaczone"
Ten program antywirusowy moze tez zablokowac sam folder gry nastepnym razem i wcale gry nie właczysz po nastepnej aktualizacji.
Odinstaluj ten program antywirusowy do zera.
Windows Devender dostatecznie chroni twoj komputer.
Z folderu gry wywal ten zepsuty folder GameVersion i napraw grę na Origin.
Origin / Moja bibblioteka gier - prawym myszy na okladke gry - opcja Napraw. Odczekaj az Origin naprari wszystkie dodatki jakie posiadasz a nie tylko gre podstawową.
Teraz po odinstalowaniu antywrusa, naprawie gry na Orign i ponownym właczeniu w opcjach gry modów powinny ci sie pokazać w grze o ile sa aktualne a przynajmniej ten MCC mod ktory powinien byc aktualny jesli to wersja 7.4-0
Wiecej o niebezpieczenstwach związanych z nieaktualnymi modami tutaj
https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/td-p/7197126/jump-to/first-unread-message
olderu u
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 17 hours ago
- 2 days ago