zsylamSeasoned Novice8 months agoSolvedNowe (chyba) menu w grze Po najnowszym update gry pojawiło mi się po lewej stronie pojawiło mi się menu z podpowiedziami jak sterować grą. Da się to wyłączyć? Show Moredanuta7208 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7208 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7208 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta720Hero+8 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 39 minutes ago7,640 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 39 minutes ago7,640 Posts
Recent DiscussionsDine out pack doesn't work Hi! While in the restaurant my Sims have no options associated with Dine Out pack: "book table", "sit at the table", "order" etc. I have mods, but starting the game without them changes nothing. I ...Problem z EA Games po aktualizacji Sul, sul! Mam problem z odpaleniem EA app po ostatniej, lutowej aktualizacji (a oczywiście bez niej gra nie działa). Poszłam za radą i próbowałam jeszcze raz zainstalować aplikację, ale za każdym raz...Problem z powiadomieniami i celebracją Po tym, jak moja Simka wyprowadziła się od rodziców (kiedy jeszcze mieszkała w domu rodzinnym, wszystko było w porządku), co kilka sekund dostaje powiadomienie, że jej fundusze rodzinne przekroczyły ...Moje The Sims 4 nie działają poprawnie Witam, mam problem z „moją” grą. Nie używam żadnych modów Mam problem z nowym wydarzeniem „ Utracone dziedzictwo „ ponieważ, kobieta która podchodzi mi pod drzwi i jej nie otworzę to wywala mi śm...Brak interakcji poproszenia masażysty o masaż w spa Będąc w spa, po kliknięciu na wybranego masażystę nie ma żadnej opcji o poproszenie o dany rodzaj masażu. Dopiero jak zaproszę masażystę do swojego domu to może zrobić masaż przy stole, a masażyści w...