zsylamSeasoned Novice10 months agoSolvedNowe (chyba) menu w grze Po najnowszym update gry pojawiło mi się po lewej stronie pojawiło mi się menu z podpowiedziami jak sterować grą. Da się to wyłączyć? Show Moredanuta72010 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta72010 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta72010 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta720Hero+10 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago7,719 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 9 hours ago7,719 Posts
Recent DiscussionsProblem z dodatkiem Co w sytuacji, gdy dodatek (w moim przypadku "Cieplo i przytulnie") rzekomo jest w moim posiadaniu (widoczny w bibliotece etc.), ale niezainstalowany? Jest oznaczony jako posiadany (zawartość w grz...Simowie zawieszają się tylko na konkretnych parcelach Hej, od czasu lutowej aktualizacji niektórzy moi Simowie zawieszają się podczas wykonywania zadań. Dzieje się tak tylko na niektórych parcelach mieszkalnych, więc dotyczy tylko niektórych rodzin. Gra...Pobieranie I own the DLC "Life and Death" for The Sims 4. The game shows it as owned, but it will not install in EA App. I already reinstalled the game and cleared cache, but it still doesn't work. Please re...Błąd zapisywania gry 423:2a7d5db5:f4062171 Po zainstalowaniu dodatku Królewskie Dziedzictwo, nie mogę grać w grę ponieważ nie mogę jej zapisać. Nie mam modów ani innej zawartości CC. Kilkukrotna naprawa gry w aplikacje EA nie pomogła, aktuali...Brak podpowiedzi zadań w karierze konsultanta ds. miłosnych Hej, w zadaniach codziennych na 8. poziomie kariery z Dodatku Zakochaj się (konsultant ds. miłosnych, ścieżka Swat) sim ma szukać miejsc na randki za pomocą komputera. W zakładce kariera oraz innych...