zsylamSeasoned Novice9 months agoSolvedNowe (chyba) menu w grze Po najnowszym update gry pojawiło mi się po lewej stronie pojawiło mi się menu z podpowiedziami jak sterować grą. Da się to wyłączyć? Show Moredanuta7208 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7208 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7208 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta720Hero+8 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago7,651 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 11 hours ago7,651 Posts
Recent DiscussionsNowi simowie generują się bez nazwisk Od aktualizacji która weszła wraz z nowym dodatkiem Królewskie Dziedzictwo simowie którzy są generowani losowa w święcie lub urodzą się nie posiadają nazwiska. Gra nie generuje im tego a dzieciom nie...Lustro Cześć Nie mogę się pozbyć tego komunikatu próbowałam resetować simkę resetować lustro podróżować z simką na inną parcelę weszłam do Casa przebrałam simkę i to dalej nie chcę zniknąć Interakcję...Zniknęła winda w apartamencie w San Myshuno W moim apartamencie w San Myshuno zniknęła winda przy wejściu do mieszkania i został tylko pusty szyb windy. Gra pokazuje komunikat, że parcel wymaga windy dla budynku mieszkalnego (0/1 wymaganych ob...Brak DLC w sklepie The Sims 4 Sul sul, Chciałam wrócić ostatnio do gry i zobaczyć, co się zmieniło. Dowiedziałam się, że wyszedł nowy dodatek do TS4, ale gra mi go w ogóle nie pokazuje (ale kity związane z nim już tak). Nie wid...fundusze na minusie na start przy zakupie nowej parceli (The Sims 4 na PS4) Zgłaszam się z z zapytaniem czemu po stworzeniu wszystkich simów (mam ich 8) nie mogę wybrać żadnej parceli, bo mam fundusze na minusie? (dokładnie mam ich -232 na sam start) Gram na Playstation 4 ...