zsylamRising Newcomer7 months agoSolvedNowe (chyba) menu w grze Po najnowszym update gry pojawiło mi się po lewej stronie pojawiło mi się menu z podpowiedziami jak sterować grą. Da się to wyłączyć? Show Moredanuta7207 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7207 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7207 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta720Hero+7 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago7,585 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago7,585 Posts
Recent DiscussionsProblem z potwierdzeniem tożsamości Witam, mam problem z uruchomieniem gry. Kiedy próbuję ją uruchomić, pojawia się okienko z potwierdzeniem tożsamości. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że podany tam adres e-mail jest mi ...Kod na większą ilość mieszkań do wynajęcia nie działa Próbowałam użyć kodu bb.increasealunitcap on żeby móc tworzyć więcej niż 6 mieszkań na jednej parceli. Niestety kod nie działa. Próbowałam wpisać w trybie testowym, w trybie nietestowym, w widoku św...gra nie chce się włączyć od wczoraj Hejka, wczoraj próbowałam włączyć simsy, przy ikonie gry na EA cały czas “kręcą się” trzy kroki, jakby ładowanie, po chwili na górze ekranu wyskakuje komunikat na żółto - wczytywanie trwa dłużej niż ...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...Zakupiony dodatek the sims 3 Cześć mam problem z dodatkiem do The Sims 3 Roaring Heights Zakupiłam dodatek widnieje jako zakupiony na moim koncie EA, jednak: dodatek nie pojawia się w grze, nie jest widoczny jako aktywny p...