zsylamSeasoned Novice9 months agoSolvedNowe (chyba) menu w grze Po najnowszym update gry pojawiło mi się po lewej stronie pojawiło mi się menu z podpowiedziami jak sterować grą. Da się to wyłączyć? Show Moredanuta7209 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7209 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta7209 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
danuta720Hero+9 months agoHej zsylam Tak, da się to wyłączyć. W opcjach gry wejdź w zakładkę "Samouczek i porady" i tam wyłącz wszystkie opcje.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 55 minutes ago7,666 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 55 minutes ago7,666 Posts
Recent DiscussionsGra nie uruchamia się losowo z CC po aktualizacji Cześć, mam problem po najnowszej aktualizacji gry. Gra uruchamia się normalnie bez modów i CC. Problem pojawia się przy CCt (same pliki .package, bez skryptów): - Pojedyncze foldery CC działają po...Simowie nie przychodzą na publiczną parcelę lub z niej uciekają Pobrałam z galerii Park Centralny, umieściłam go na największej parceli w San Myshuno, ale mam problem, bo nikt na tę parcelę nie przychodzi, a jeśli wezmę ze swoimi Simami znajomych to Ci znajomi po...Problem z galerią po aktualizacji Witam. Kiedy chce wybrać stworzonego przeze mnie Sima z Moja Biblioteka, pojawia mi się komunikat "Zakupiona lub inna zawartość w tym obiekcie z Galeria nie została zainstalowana. Jeśli ją teraz umie...Lagująca się gra zwiesiła się na amen Od jakiegoś czasu simsy zaczęły mi się lagować na różne sposoby, wśród nich: sim zamieszany był w skandal, który potem wydłużył się do 2tyś dni xD, potem nagle zniknął z notatka, ale nad simem ciąg...dodatki po zakupieniu i zainstalowaniu nie pokazują się w grze więc mam dziwny problem. wczoraj kupiłam dwa dodatki, zostań gwiazdą i dochodowe hobby, i od razu po dodaniu do biblioteki zainstalowałam je. gdy wchodzę do gry i chcę np. wybrać miasteczko, te z now...