Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
12 months agoOto kilka najczęściej zadawanych pytań, które mogą Ci pomóc:
Zmodyfikowałem parcelę w istniejącym zapisie gry. Czy wpłynie to na moją konstrukcję?
- Nie, Twoja konstrukcja nie ulegnie zmianie. Nie ma znaczenia, czy parcela mieszkańców została wcześniej zmodyfikowana, gdyż ta aktualizacja nie powinna wpłynąć na istniejące zapisy gry.
Stworzyłem własną parcelę w miejscu, w którym wcześniej mieścił się dom mieszkańca w istniejącym zapisie gry. Czy wpłynie to na moją konstrukcję?
- Nie, Twoja konstrukcja nie ulegnie zmianie. Ta aktualizacja nie powinna wpłynąć na istniejące zapisy gry, nawet jeśli zbudowano nową parcelę w miejscu, w którym wcześniej mieścił się dom jednego z mieszkańców.
Chcę ręcznie umieścić parcele w istniejącym zapisie gry, ale gdy próbuję to zrobić, pojawia się informacja, że rodziny nie stać na nowy dom.
- W takim przypadku możesz użyć kodu „Free Real Estate”.
- Otwórz konsolę kodów, wciskając kombinację klawiszy Ctrl + Shift + C na PC lub przytrzymując wszystkie bumpery na raz na kontrolerze konsoli.
- Wpisz „testingCheats true”.
- Wpisz „FreeRealEstate On”.
- Kontynuuj umieszczanie parceli zgodnie z instrukcjami powyżej.
Chciałbym zachować oryginalne domy. Jak mogę zatrzymać je w grze?
- Aby zobaczyć oryginalne domy, musisz zamienić je ręcznie.
- Dodaliśmy do Twojej Biblioteki „edycje tradycyjne”, które możesz samodzielnie umieścić w grze.
W istniejącym zapisie gry widzę zaktualizowane parcele w widoku świata, ale gdy je wczytuję, wciąż mają oryginalny wygląd.
- Jeśli tak się stanie, możesz wykonać następujące czynności:
- Wczytaj parcelę i zapisz grę.
- Przejdź ponownie do widoku świata. Miniatury powinny teraz wyświetlać się poprawnie.
- Jeśli chcesz widzieć zaktualizowane parcele w istniejącym zapisie gry, musisz dodać je ręcznie.