Forum Discussion

aru4ll's avatar
2 years ago

odzyskanie gry w The Sims 4

W The Sims 4 na konsoli Xbox series X przypadkowo nadpisałam zapis gry i utraciłam mój główny save. Poradniki przywracania zapisu gry na konsoli mówią o użyciu przycisku "Odzyskaj grę", lecz w moim menu wczytywania gier ten przycisk w ogóle nie istnieje (samo menu także wygląda nieco inaczej niż na poradnikach, nie wiem od czego to zależy). Czy jest jakiś inny sposób na cofnięcie ostatniego zapisu gry? 

6 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@aru4ll 

Obawiam się, że ostatniego zapisu gry możesz już nie odzyskać, ale  możesz wejść w poprzedni zapis z napisem "Moja rodzinka" i tam powinna znajdować się twoja stara rozgrywka.

Pozdrawiam

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

@aru4ll Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

• aru4ll's avatar
    aru4ll
    2 years ago

W dalszym ciągu nie wiem jak rozwiązać mój problem. Podejrzewam, że nic już nie da się w tej sprawie zrobić, ale jeżeli jednak znalazłby się jakiś sposób to byłabym wdzięczna za odpowiedź

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 5 hours ago