Nielegalna_10521 year agoOpcje Hej. Jak wyłączyć menu opcji podczas rozgrywki? Czy się da? Chodzi o opcje wstecz, dalej,wyłącz/włącz kursor, anuluj obecną akcje itd.. ???
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,579 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 day ago7,579 Posts
Recent DiscussionsDługie wyskakiwanie akcji Hej, czy da się coś z tym zrobić? Przy klikaniu na cokolwiek muszę długo czekać aż wyświetlą mi się opcje akcji do wyboru. Jeśli mam włożone w pliki mody to najdłużej muszę czekać na reakcje przy k...Usunięte wszystko po KAŻDEJ aktualizacji Mam problem, który trwa już prawie rok. Po każdej aktualizacji moje zapisane rozgrywki, rodziny, simowie, obiekty z galerii i mojego konta są usuwane... nie wiem co mam z tym zrobić :( Gra całkowicie nie działa Dzień dobry, kilka dni temu po uruchomieniu gry nie mogłam nic zrobić - gdy tylko załadowywała się moja rodzina i próbowałam na cokolwiek/kogokolwiek kliknąć, czas stawał w miejscu. Ustawały dźwięki...gra nie chce się włączyć od wczoraj Hejka, wczoraj próbowałam włączyć simsy, przy ikonie gry na EA cały czas “kręcą się” trzy kroki, jakby ładowanie, po chwili na górze ekranu wyskakuje komunikat na żółto - wczytywanie trwa dłużej niż ...Błąd tworzenia personalizowanych wydarzeń Hej. Czy ktoś ma też błąd personalizowania wydarzeń? Np. prosząc innego sima o zorganizowanie randki - wyskakuje puste okienko z suwakiem. Gram od ostatniej aktualizacji, nie mam modów.