Forum Discussion

qcnfch6nv4rd's avatar
3 years ago
Solved

Płyta z dodatkiem - instalacja

Witam, kupiłam płytę z dodatkiem "Psy i koty". Po w pudełku znajduję się płyta, i ulotka z kodem pod którym jest instrukcja instalacji, jednak nie wiem czy wystarczy wpisać kod czy trzeba wykorzystać płytę. Wykorzystałam kod i dodatek działa w grze ale nie ma go w bibliotece na aplikacji EA. Po włożeniu płyty, wyświetla mi się komunikat który mówi że należy zainstalować aplikację Origin, a jak wiemy została ona zastąpiona aplikacją EA. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam 🙂

• @qcnfch6nv4rd

Po wykorzystaniu kodu płyta jest już tylko pamiątką i nie należy jej w żadnym wypadku używać.  Możesz ją nawet wywalić, bo juz nigdy nie będzie ci potrzebna. Zachowaj tylko ulotkę z kodem na wypadek gdybyś utraciła konto w EA. . Gre uruchamiasz z ikonki na pulpicie albo z Biblioteki EA.
    Jeśli dodatku nie ma w Bibliotece na liście dodatków w opcji > Zarządzaj > Zarządzaj dodatkami, to :
    1. Wyczyść cache EA aplikacji
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
    2. Zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) Dodatek powinien się w Bibliotece pokazać.

4 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@qcnfch6nv4rd

Po wykorzystaniu kodu płyta jest już tylko pamiątką i nie należy jej w żadnym wypadku używać.  Możesz ją nawet wywalić, bo juz nigdy nie będzie ci potrzebna. Zachowaj tylko ulotkę z kodem na wypadek gdybyś utraciła konto w EA. . Gre uruchamiasz z ikonki na pulpicie albo z Biblioteki EA.
    Jeśli dodatku nie ma w Bibliotece na liście dodatków w opcji > Zarządzaj > Zarządzaj dodatkami, to :
    1. Wyczyść cache EA aplikacji
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
    2. Zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) Dodatek powinien się w Bibliotece pokazać.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 5 hours ago