Płyta z dodatkiem - instalacja
Witam, kupiłam płytę z dodatkiem "Psy i koty". Po w pudełku znajduję się płyta, i ulotka z kodem pod którym jest instrukcja instalacji, jednak nie wiem czy wystarczy wpisać kod czy trzeba wykorzystać płytę. Wykorzystałam kod i dodatek działa w grze ale nie ma go w bibliotece na aplikacji EA. Po włożeniu płyty, wyświetla mi się komunikat który mówi że należy zainstalować aplikację Origin, a jak wiemy została ona zastąpiona aplikacją EA. Proszę o pomoc.
Pozdrawiam 🙂
@qcnfch6nv4rd
Po wykorzystaniu kodu płyta jest już tylko pamiątką i nie należy jej w żadnym wypadku używać. Możesz ją nawet wywalić, bo juz nigdy nie będzie ci potrzebna. Zachowaj tylko ulotkę z kodem na wypadek gdybyś utraciła konto w EA. . Gre uruchamiasz z ikonki na pulpicie albo z Biblioteki EA.
Jeśli dodatku nie ma w Bibliotece na liście dodatków w opcji > Zarządzaj > Zarządzaj dodatkami, to :
1. Wyczyść cache EA aplikacji
Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache
2. Zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) Dodatek powinien się w Bibliotece pokazać.