Forum Discussion

Merekasua's avatar
2 years ago
Solved

[PC] The Sims 4 - Problem z konfiguracją gry. Zainstaluj grę ponownie

Hejka, mam problem z odpaleniem simsów 4. 

Odinstalowałam i zaintalowałam ponownie grę, także aplikację EA. Pomimo wysiłku ciągle mam problem z odpaleniem gierki. Czy ktoś może mi pomóc?

• Narayen's avatar
    Narayen
    2 years ago

@Merekasua  Witaj

A napisz, jaki system operacyjny posiadasz? ze zrzutu ekranu (obramowanie okna komunikatu na zrzucie) wnioskuje, że to Windows 7 lub 8.

Na tym systemie mogą wystąpić problemy, po najnowszych aktualizacjach wymagany jest system Windows 10 lub 11. W wymaganiach gry opisane w tym artykule , jest napisane "64-bit required. Windows 10"

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @Merekasua 

Wydzieliłem Twój post z innej dyskusji gdzie ostatni komentarz został udzielony kilka lat temu. 

Opisany przez Ciebie problem pojawił się już kilkakrotnie na forum. Poniżej znajdziesz rozwiązania zaproponowane przez społeczność: 

Temat 1 

Temat 2

Temat 3 

Temat 4 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago

@Merekasua Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

• Narayen's avatar
    Narayen
    Legend
    2 years ago

@Merekasua  Witaj

A napisz, jaki system operacyjny posiadasz? ze zrzutu ekranu (obramowanie okna komunikatu na zrzucie) wnioskuje, że to Windows 7 lub 8.

Na tym systemie mogą wystąpić problemy, po najnowszych aktualizacjach wymagany jest system Windows 10 lub 11. W wymaganiach gry opisane w tym artykule , jest napisane "64-bit required. Windows 10"

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    2 years ago

Hej @Merekasua 

Posiadając system operacyjny Windows 7 na swoim komputerze jest on niestety poniżej minimalnych wymagań. 

Oznaczę odpowiedź @Narayen jako rozwiązanie. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago
7,563 Posts