Forum Discussion

kcjk23's avatar
kcjk23
Seasoned Newcomer
1 month ago

Martwe klikanie

Czy wy też macie problem po aktualizacji że klikacie na różne rzeczy i kompletnie nic się nie dzieje . Nie działa nawet na interakcje z ludźmi . Próbowałam robić wszystko i nic nie działa . Czy macie jakieś porady co zrobić w takiej sytuacji?

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej kcjk23​ 

Najczęściej są dwie przyczyny: niekompatybilne mody albo uszkodzona pamięć podręczna po patchu.

Na start wyjdź z gry i wykonaj zalecenia z poradnika Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. Następnie użyj opcji Napraw grę, żeby upewnić się, że pliki są kompletne i uruchom grę ponownie, aby sprawdzić zachowanie w tym samym zapisie.

Jeśli nawet bez modów nadal nie da się wchodzić w interakcje, daj znać czy przy zupełnie nowym zapisie/ nowej rodzice widzisz ten sam problem.

• kcjk23's avatar
    kcjk23
    Seasoned Newcomer
    22 days ago

Hej

Przepraszam że tak długo czekaliście .Gra dalej nie działa mimo naprawy gry , usunięciu plików . W nowej rodzince też się to pojawia. Nie mam już pomysłu co robić .

• emilka281712's avatar
    emilka281712
    Rising Newcomer
    22 days ago

Mam ten sam problem, jak znajdziesz rozwiązanie to daj znać

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 20 hours ago
7,611 Posts