Forum Discussion
kreatora
5 years agoHero (Retired)
@XDramaXQueenX
Ty nie mialas jej odinstalowywac przez Origin ale usunąć folder Origin games ktory moze być zbugowany, Wywal go teraz przed instalacją.
Ty nie mialas jej odinstalowywac przez Origin ale usunąć folder Origin games ktory moze być zbugowany, Wywal go teraz przed instalacją.
5 years ago
@kreatora zrobiłam wszystko, teraz ciągle wyrzuca mnie do aplikacji Origin.
- kreatora5 years agoHero (Retired)@XDramaXQueenX
Problem jest zwiazany z architekturą 32-bitowego systemu Win7 i wygląda na nierozwiazalny,
Na dzis gra aby działac potrzebuje plików z Microsoftu VC++ x86 i VC++x64 między nnymi z 2019 roku. po ostatnich aktualizacjach gry.
Problem polega na tym ze nawet jesli aktualizacja gry dostarczy ci te pliki lub sama je pobierzesz z Microsoftu przy uruchamianiu aplikacji ktora tych plików uzywa - na przyklad przy uruchamianiu Simsów natychmiast wyskoczy ci blad systemowy Windowsa nt.dll, bo 32 bitowy system Windowsa ma problem z uzyciem tych nowych wersji plików VC++
https://developercommunity.visualstudio.com/content/problem/317019/access-violation-exception-in-ntdll-when-starting.html
Na dzis jedynym działającym rozwiazaniem jest wymiana systemu komputera. bo nie wyglada jak widać z powyzszego linku aby Microsoft byl zainteresowany naprawianiem bledów w Win7, Juz od dawna nie wspiera tego systemu. - 5 years ago@kreatora najbardziej boli, że jak ją dostałam w czerwcu to działała, w październiku kupiłam dwa dodatki i dwa dni później już nie miałam możliwości ich użyć