Elinor2007Newcomer2 months agoPo aktualizacji z 22.07.26. zniknęły nagrody za wydarzeniaPo zainstalowaniu aktualizacji 22.07.2026 zniknęły nagrody za wydarzenie ,,Bal maskowy Lady Bridgerton''.Nie pomaga opcja naprawienia gry w aplikacji AE app.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago7,894 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago7,894 Posts
Recent DiscussionsSon nie może opuścić dłoni Czemu Sim po tym jak myje naczynia chodzi cały czas z wyciągniętą ręką? Potem wszystkie czynności które wykonuje wyglądają dziwnie. Problem z czasem Od jakiegoś czasu w mojej rozgrywce występuje błąd z czasem. Ciężko mi nawet określić co sie dzieję - godzina nie pokrywa się z faktycznym stanem gry np. powiadomienie o szkole dostaje dopiero o godz...Brak opcji adopcji istniejącej postaci Po ostatniej aktualizacji zniknęła mi opcja prośby o adopcję. Mam Sima w wieku młodego dorosłego. Chciałam poprosić o adopcję mojego Sima, ale nie widzę tej opcji w „Zmień relację”. Drugi Sim jest s...Obcy Simowie szperają w moim śmietniku Cześć! Właśnie gram w The Sims 4 na Xbox One i zauważyłem coś dziwnego. Na parcelę mojej Simki przyszedł Sim którego ona w ogóle nie zna i zaczął grzebać w jej śmietniku. Co dziwniejsze oni w ogóle n...Simy się zawiesiły. Nie można ich zresetować Witam. Po urodzeniu się dziecka do moich Simów przyszli goście. Przez jakiś czas było wszystko dobrze. Simowie chodzili po domu, wykonywali interakcje ale po jakimś czasie zawiesiły mi się dwa Simy. ...