Forum Discussion
A czy masz może jakaś radę na taki problem?
Po chyba listopadowej aktualizacji nie działają mi mody drzwi i okien. Są tylko ramy i klamki, a środek to po prostu ściana. Już nie wiem jak mam to naprawić
Hej@haloturoksi
Masz w grze zepsute mody/CC.
W takiej sytuacji:
1. Wyjmij folder Mods na pulpit komputera
2. Z folderu gry znajdującej się w Moich Dokumentach (ścieżka dostępu....Documents\Electronic Arts\The Sims 4 , usuń następujące pliki/foldery:
- cache,
- cachestr,
- onlinethumbnailcache,
- localthumbcache,
Są to pliki pamięci tymczasowej, pamiętają błędy gry. Po ponownym włączeniu się gry, odnowią się już jako czyste.
3. Napraw grę na Origin.
4. Przeczytaj uważnie mój poradnik: https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863 i wedlug jego wskazówek pozbądź się z gry zepsutych modów/CC.
Uwaga: Wszystkie okna/drzwi CC przestały działać, gdyż listopadowa aktualizacja dodała nowe pół-ścianki oraz podesty. Musisz się ich pozbyć z gry, a na ich miejsce wyszukać zaktualizowane.
Pozdrawiam.
- chrabonszczur3 years agoNewcomer
Wiem, że Twój post jest dość stary lecz nie za bardzo wiem co zrobić i zrobiłam to co napisałaś (mi również nie chcą działać mody) i mimo tego, że wszystko zrobiłam jak należy, mody dalej mi nie działają. Jeżeli dalej zajmujesz się tematyką simsów itd, mogłabyś proszę mi pomóc?
@danuta720- 3 years ago@tiv39ddtjis3 Ja mam ten sam problem i dzialalam wg instrukcji powyzej. Nic kompletnie nie pomoglo...