Forum Discussion

Kozanati's avatar
5 years ago

Pomysł na nowy dodatek The Sims 4

Dzień dobry

Jestem kozanati i jestem urzytkownikiem the sims od 4 lat i chciałabym podsunąć pomysł na dodatek do the sims 4.

Dodatek miał by nazwę "Adopcja„

1. Rozbudowany system adpocji - ktoś z opieki społecznej przychodził by do domu i sprawdzał czy masz dobre warunki do zaadoptowania dziecka.

2. Kursy dla przyszłych rodziców.

3. Odwiedziny - Rodzic lub rodzice przed zaadoptowanie dziecka odwiedzają je przez przynajmniej 1 tydzień.

4. Psycholog - Rodzice lub rodzic po zaadoptowaniu dziecka chodzi z nim do psychologa oczywiście nie trzeba ale jakby ktoś chciał to można.

5. Dom tymczasowy - Nie trzeba adoptować dziecka można być dla niego domem tymczasowym.

6. Prowadzenie własnego domu dziecka - Możesz stworzyć własny dom dziecka z czasem ludzie zaczną adoptować dzieci.

7. Przedszkole - prowadzenie własnego przedszkola i zapisywanie swoich dzieci do przedszkola jest bardzo fajnym doświadczeniem.

8. Wózki dla małych dzieci.

9.  Żeby można było wyjmować niemowlę z kołyski i edytować w stwórz sima.

10. I w casie jak dodaje się simów to dodawać niemowlęta.

To wszystko z mojej strony  mam nadzieje że wypróbujcie ten pomysł na dodatek jak będziecie tworzyć ten dodatek to miłej pracy.    Pozdrawiam Kozanati😁😉

1 Reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 6 hours ago
7,694 Posts