Forum Discussion

ImNesquikk's avatar
3 years ago
Solved

Poważny problem z wampirami

Hejka po ostatniej aktualizacji i zainstalowaniu dodatku CO NOC włamują mi się wampiry do domu, gra się zacina, nie da się zapisać nawet po wyjściu wampira z tego domu. Nie sądzę, żeby to była wina modów, bo wszystkie mam zaktualizowane a te które jeszcze nie mają aktualizacji wywaliłam, dodatkowo BetterException nic nie wykrywa XD Też tak macie czy tylko moja gra jest nawiedzona? XDDD Nie wiem już co robić

• @ImNesquikk 

Myślę, że w grze nadal masz jakieś nieaktualne mody. BetterException nie jest w 100% skuteczny, o czym informuje Twisted Mexi  w swoim filmie.

Jedynym sprawdzonym rozwiązaniem wykrycia zepsutych modów jest ich ręczne sprawdzenie według metody 50:50, w tym celu zapoznaj się z poradnikiem:

https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863

Dodatkowo, jeżeli masz w grze mod MC Command Center, to jego poprzednia aktualizacja (wydana po najnowszej aktualizacji gry)  zawierała błędy i Deaderpool  wczoraj wydal w tej sprawie oświadczenie oraz aktualną poprawkę tego moda o numerze 2023.1.3

Również: Sprawdź, czy na drzwiach wejściowych zaznaczyłaś opcję zakaz wstępu dla wampirów (nie wpuszczaj wampirów).

2 Replies

• @ImNesquikk 

Myślę, że w grze nadal masz jakieś nieaktualne mody. BetterException nie jest w 100% skuteczny, o czym informuje Twisted Mexi  w swoim filmie.

Jedynym sprawdzonym rozwiązaniem wykrycia zepsutych modów jest ich ręczne sprawdzenie według metody 50:50, w tym celu zapoznaj się z poradnikiem:

https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863

Dodatkowo, jeżeli masz w grze mod MC Command Center, to jego poprzednia aktualizacja (wydana po najnowszej aktualizacji gry)  zawierała błędy i Deaderpool  wczoraj wydal w tej sprawie oświadczenie oraz aktualną poprawkę tego moda o numerze 2023.1.3

Również: Sprawdź, czy na drzwiach wejściowych zaznaczyłaś opcję zakaz wstępu dla wampirów (nie wpuszczaj wampirów).

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 4 hours ago