psendlewska23New Novice1 year agoPrestiżowe wydarzenieWitam,Czy inni też mają ten problem, że podczas święta nie mogą utworzyć wydarzenia prestiżowego w kalendarzu i zdobywać nagród za nie?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 minute ago7,761 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 minute ago7,761 Posts
Recent Discussionszniknely dodatki jakis czas napisalam o problemie z dodatkami (kiedys posiadane gry znikneły i aplikacja oraz gra kaza mi je na nowo kupic) lecz nikt nie odpowiedzial, widzialam ze nie tylko ja mam taki problem. Patr...Aktualizacja The update did indeed fix the faster saving of parcels, for example, for me. The fix broke them again and added stuttering when scrolling the board. [CM edit - moved from English boards. Please che...150 nowych błędów!!!!! Ostatnia aktualizacja owszem usunęła błąd ze zlotu zapaleńców (który wprowadziła przedostatnia!) a reszta jako była tako jest! Nie wypałniają się już 4 aspiracje (co aktualizacja to dochodzą nowe)Dal...Błąd w dodatku "Witaj w pracy" W zawodzie lekarz gdy sim ma zamiar wykonać leczenie, polecenie pojawia się w kolejce, ale sim się zatrzymuje i polecenie po chwili znika. Błąd nie ustępuje po ponownym włączeniu gry ani po naprawie...Błąd w dodatku witaj w pracy gdy klikam na pacjenta wylecz w Zawodzie lekarza sim nic nie robi a polecenie po chwili znika z paska aktywności co mam zrobić ? Platforma Xbox series