psendlewska23New Novice1 year agoPrestiżowe wydarzenieWitam,Czy inni też mają ten problem, że podczas święta nie mogą utworzyć wydarzenia prestiżowego w kalendarzu i zdobywać nagród za nie?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 30 minutes ago7,763 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 30 minutes ago7,763 Posts
Recent DiscussionsBłąd w dodatku "Witaj w pracy" W zawodzie lekarz gdy sim ma zamiar wykonać leczenie, polecenie pojawia się w kolejce, ale sim się zatrzymuje i polecenie po chwili znika. Błąd nie ustępuje po ponownym włączeniu gry ani po naprawie...Błąd w dodatku witaj w pracy gdy klikam na pacjenta wylecz w Zawodzie lekarza sim nic nie robi a polecenie po chwili znika z paska aktywności co mam zrobić ? Platforma Xbox series Problemy z zwierzakami Mam problem po aktualizacji 12 maja mam problemy właściwe z całym dodatkiem psy i koty. Nie mogę wykąpać psa chodzi wciąż brudny ...wybieram polecenie a później wszytsko się zawiesza nieraz pomaga re...problemy z posiadanymi dodatkami witam! mam problem z posiadanymi dodatkami nie chcą mi działać w grze. Na rynku pisze że mam je posiadane a nie mogę ich kliknąć bo pisze że są nie zainstalowane. Nawet nie mogę ich kliknąć żeby je z...Aktualizacja: 21/05/2026 - Kilka zmian na podstawie waszych zgłoszeń Sul, sul, Simomaniacy! Zbieraliśmy i analizowaliśmy Wasze złoszenia i opinie od ostatniej aktualizacji i choć pracujemy nad kolejnymi elementami, już teraz przedstawiamy rozwiązania kilku najczęsts...