Problem po kolejnej przymusowej akutalizacji the sims 4
Witam mam kolejny raz problem z gra the sims 4 który pojawił się po po przymusowej aktualizacji gry the sims 4 gdy włączyła grę pokazała się w małym oknie po chwili jednak pojawił się jedynie pasek na którym jest jedynie ikona the sims 4 przycisk zamknięcia oraz maksymalizacji gry gdy próbuje grę zmaksymalizować nic się niestety nie dzieje jedynie pasek spada w dół zakańczając prace a gdy klikam ikonę the sims 4 by tam włączyć maksymalizacje gry gra niby chce się otworzyć ale jakby nie była w stanie próbowałam zasięgnąć porad z Internetu i używać skrótów aby gra ruszyła jednak to nie pomaga przeprowadziłam nawet reset komputera i ponownie uruchomiłam grę jednak problem dalej jest gra jak by jest zawieszona i nie idzie jej w ogóle włączyć pokazuje się jedynie mały pasek i gdy go wduszam słychać jedynie muzykę gry i jedynie mogę zminimalizować pasek na pasek zadań co powinnam w tej sytuacji zrobić by nie utracić gry? jak mogę wyłączyć aktualizację by więcej mnie nie przymuszali do korzystania z nich będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam