Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Approved

problem podczas instalacji , problem z kodem

chodzi o to że miałąm zainstalowane the sims 4 i chciałam zainstalować the sims 4 witaj w pracy. Więc instaluje. Kiedy wpisałam kod wyświetliło mi się że nastąpił błąd i mam zainstalować ponownie. Wyjęłąm płytę i włożyłam ponownie ale kiedy wpisałam kod wyświetliłó mi się że był on juz wpisany. *co mam teraz zrobć*?????

proszę o szybką pomoc.

Amelia Kanabaj

1 Reply

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Cześć @rika5000

Na początku bardzo prosiłabym, abyś upewniła się czy dodatek nie znajduje się już na Twoim koncie EA 😉 Wystarczy, że klikniesz na obrazek The Sims 4 i pod przyciskiem graj wybierzesz zakładkę zawartość dodatkowa. Jeśli Witaj w Pracy zostało już przypisane do Twojego konta, będzie ono oznaczone w taki sposób:

Jednak jeśli dodatek nie znajduje się na Twoim koncie, bardzo prosiłabym, abyś skontaktowała się telefonicznie z naszym centrum pomocy technicznej. Przed rozmową z doradcą przygotuj kod aktywacyjny do dodatku - w ten sposób sprawa zostanie szybko wyjaśniona.

Pozdrawiam! 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,746 Posts