Forum Discussion

anastazja0919's avatar
anastazja0919
Rising Rookie
4 hours ago
Solved

Problem w CAS po aktualizacji

Witam. Po aktualizacji z 12.05 w trybie Stwórz Sima kiedy chcę stworzyć strój i założę  Simowi jakiś element, np bluzkę, dodaję coś innego i chciałabym znów wrócić do tej bluzki, żeby ją np zmienić, to nie jest podbita na początek listy przedmiotów, tylko trzeba samemu szukać wśród wszystkich.. Kiedy jakiś element "ściągnie" się z Sima, a później poprzez cofnięcie akcji chce się jednak wrócić do tej rzeczy, tak samo nie jest podbita na początek listy.

• anastazja0919​ 

Tak, to błąd, który pojawił się po najnowszej aktualizacji gry. Na angielskiej części forum EA, błąd został już przez graczy opisany. Jeżeli chcesz, by szybko został naprawiony to możesz dopisać się w tym temacie i zagłosuj nad pierwszym postem.

2 Replies

• anastazja0919's avatar
    anastazja0919
    Rising Rookie
    2 hours ago

Dziękuję za odpowiedź, zagłosowałam i zostawiłam komentarz.

• anastazja0919​ 

Tak, to błąd, który pojawił się po najnowszej aktualizacji gry. Na angielskiej części forum EA, błąd został już przez graczy opisany. Jeżeli chcesz, by szybko został naprawiony to możesz dopisać się w tym temacie i zagłosuj nad pierwszym postem.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 hours ago
7,754 Posts