UwU19672 years agoProblem z debugiemWpisuje kody potrzebne do debug a mimo to jak wpisuje debug to go nie ma
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago7,563 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago7,563 Posts
Recent DiscussionsW tytule klucz jest nieprawidłowy [edytowane przez EA_Kuba]pisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platformą ea app i prosisz o pomoc w aktywacji klucza [edytowane ...W tytule klucz jest nieprawidłowy Powiedz ich że kod taki masz i wyślij im załączniku kod że zdjęciem jaki posiadasOpisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platform...Martwe klikanie Czy wy też macie problem po aktualizacji że klikacie na różne rzeczy i kompletnie nic się nie dzieje . Nie działa nawet na interakcje z ludźmi . Próbowałam robić wszystko i nic nie działa . Czy macie...Mody Nie wiem dlaczego ale gdy chce odpalić mody i klikam w opcjach by włączyć cc i mody to gra mi mówi żeby działało to trzeba uruchomić ponownie a jak tak robię to nagle ustawienia z modami są wyłączone...W tytule klucz jest nieprawidłowy Opisie dajesz numer klucza i popisuje się na poprzedniej orgin był poprawny a nie chce się przyjąć pracę nową platformą ea app i prosisz o pomoc w aktywacji kluczaPowiedz ich że kod taki masz i wyśli...