Problem z dodatkami i kontem
ostatnio przez dosyć długi ja dla mnie czas (ok. 2 tygodni) nie wchodziłam w Simsy. Potem weszłam i wylogowało mnie z aplikacji lecz ja gram na PC więc zawsze klikałam na wyświetlenie z nazwą gmaila i wszystko było g lecz teraz nie miałam już a kiedy sobie przypomniałam nazwę to wyskoczyło mi że mam usunete konto i na ea i gmaila. Ostatnio założyłam nowe (z którego teraz piszę) i weszłam w grę z nadzieją że może już będzie git. Nic bardziej mylnego. Nie było git ale weszłam w nadpisane gry czyli “wczytaj grę”. Okazało się że mam zapisane rozgrywki simami z dodatkami z poprzednich kont lecz nie mogę nimi grać. Teraz pytanie, co zrobić? W plikach przesyłam zdjęcia z tego działu “wczytaj grę”. Myślę że jest to wystarczający powód dla ea. pozdrawiam wszystkich a jeśli ktoś wie jak to naprawić byłabym wdzięczna za napisanie co zrobić.
W menu gry widzisz możliwość skorzystania z zapisów gry, ponieważ są to zapisy zachowane lokalnie na Twoim komputerze. Żeby móc z nich skorzystać należy zalogować się w EA app na właściwe konto. Jeśli nie pamiętasz swoich danych lub z innych względów nie możesz zalogować się na swój właściwy profil EA, proszę skorzystaj z porady danuta720
Dodatkowo polecam poradnik: Konto EA w Pigułce: Zakładanie, Ustawienia Prywatności, Odzyskiwanie Dostępu...