Forum Discussion

PaciuscioS's avatar
PaciuscioS
Newcomer
14 days ago

Problem z dodatkami

Hej! Mam problem z dodatkami zakupionymi na Windows, aktualnie gram na MacBooku i tutaj zaczyna się problem. Najważniejsze dla mnie dodatki nie działają, pomimo że zakupiłam je za własne pieniądze i chciałabym wykorzystać to w 100%, jest jakaś opcja naprawienia tego?

1 Reply

• PaciuscioS​ 

• Uruchom EA app jako administrator: Zamknij aplikację, kliknij prawym przyciskiem myszy na ikonę EA app i wybierz "Uruchom jako administrator".
    • Sprawdź konto i historię zakupów: Zaloguj się na ea.com i upewnij się, że pakiety są widoczne na Twoim koncie (sprawdź też inne konta e-mail).
    • Wyczyść pamięć podręczną aplikacji EA: To częste rozwiązanie problemów z widocznością zawartości.
    • Napraw grę: W aplikacji EA, przy The Sims 4, wybierz opcję naprawy (weryfikacji plików gry).
    • Kontakt z Wsparciem EA: Jeśli powyższe kroki nie pomogą, skontaktuj się bezpośrednio z pomocą techniczną EA (np. przez czat na żywo), aby sprawdzić uprawnienia konta

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 days ago
7,568 Posts