Forum Discussion

teretkaa's avatar
teretkaa
Seasoned Newcomer
6 days ago
Solved

Problem z dodatkiem z kodu

Witam, kupiłam dodatek "zakochaj się" poprzez G2A, kod ładnie wszedł, jednak nie mogę go pobrać. W sklepie EA nadal pokazuje, że mogę go kupić, tak samo w grze wyświetla się jako niedostępny i możliwy do kupienia. Już miałam wcześniej taki problem, ale nie pamiętam jak go rozwiązałam. Zdążyłam zrobić reinstal gry, relog EA oraz standardowo reset laptopa. Simsy mam na EA razem ze wszystkimi dodatkami. Co robić? czekać aż system podłapie? Pisać do supportu? Jeśli tak to gdzie? nie umiem nigdzie znaleźć żadnego formularza kontaktowego

• Hej teretkaa​ 

Czy posiadasz także kod na dodatek "The Sims™ 4 Zakochaj się!" - wygląda na to, że posiadasz kod na zawartość "Złamane serce", który wymaga wcześniej DLC Zakochaj się!

Podobny temat był poruszony TUTAJ.

2 Replies

• teretkaa's avatar
    teretkaa
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Aha no i przesyłam screena jak to wygląda w spisie dodatków po wejście w "zarządzaj dodatkami" 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Hej teretkaa​ 

Czy posiadasz także kod na dodatek "The Sims™ 4 Zakochaj się!" - wygląda na to, że posiadasz kod na zawartość "Złamane serce", który wymaga wcześniej DLC Zakochaj się!

Podobny temat był poruszony TUTAJ.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,408 PostsLatest Activity: 3 minutes ago