Forum Discussion

mosiek1974's avatar
mosiek1974
Newcomer
26 days ago

Problem z Eventem The Sims 4 Blast from the Past

Mam problem z nowym eventem w sims 4 z okazji 25 lecia serii problem wygląda tak że w menu głównym nie pojawiają sie nagrody do odblokowania a w grze nie pojawia się powiadomienie o tym tajemniczym gościu grę mam zaaktualizowaną więc nie wiem o co cho

Pls pomocy :(

18 Replies

• EA_Kalina  Jak otwieram grę na nowym koncie administratora, otwiera mi się i tak na podstawowym koncie, brak zmian

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 days ago

XRavannieX daj znać czy wcześniejsze wydarzenia były dla Ciebie dostępne. Przetestuj też działanie gry po utworzeniu nowego konta EA (jeśli nie masz ukończonych 16 lat poproś opiekuna o sprawdzenie gry na jego koncie EA).

• EA_Kalina  Inne wydarzenia były dla mnie dostępne, dlatego nie rozumiem czemu to się nie pojawia, jednak jakiś czas temu wyświetlił mi się komunikat, że EAapp prosi o zgodę na udostępnienie lokalizacji i odmówiłam, to mogło mieć jakiś wpływ? Dziwi mnie, że nie mogę też korzystać z galerii. Mam ukończone 16 lat, galeria mi działała, tylko po tej aktualizacji coś się stało.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    15 days ago

Upewnij się, że masz zaznaczone wszystkie opcje jak na poniższych zdjęciach:

Po zapisaniu zmian uruchom ponownie grę a w przypadku dalszych problemów, skorzystaj z opcji "Przywróć domyślne".

• EA_Kalinadanuta720 

Dzisiaj weszłąm do gry i wszystko nagle działało, nie wiem co było przyczyną, ale czy tak czy siak bardzo dziękuję za pomoc i wytrwałość :))))

• bstor's avatar
    bstor
    Rising Novice
    10 days ago

Jak wejdziesz w opcje gry i klikniesz inne to tam jest wpisz się do aplikacji EA czy coś w tym stylu, potem gra się zresetuje, i powinno działać, jeśli nie za pierwszym razem to za którymś 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 17 hours ago