Forum Discussion

natalafl's avatar
natalafl
New Rookie
12 hours ago

Problem z galerią po aktualizacji

Witam. Kiedy chce wybrać stworzonego przeze mnie Sima z Moja Biblioteka, pojawia mi się komunikat "Zakupiona lub inna zawartość w tym obiekcie z Galeria nie została zainstalowana. Jeśli ją teraz umieścisz, niezainstalowana zawartość nie będzie widoczna. Czy nadal chcesz umieścić tę rodzinę?" Generalnie komunikat ten zaczął się pokazywać po aktualizacji Galerii. Pomimo tego komunikatu mam wszystkie zainstalowane przeze mnie miasta i na simce są widoczne wszystkie ubrania. Nie korzystam też z modów. Do tematu dołączam screena z ekranu z komunikatem.

2 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    6 hours ago

natalafl​

Od ostatniej aktualizacji gry, Galeria/Biblioteka nie działa dobrze.  Mam nadzieję, że to szybko naprawią.

U mnie wyświetla się ten sam komunikat, gdy chcę dom z Biblioteki umieścić go na działce. 

Mimo to postawiłam go w grze  i po sprawdzeniu całej posesji,  nic z niej nie zginęło. Myślę więc, że to następny błąd  Galerii. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 47 minutes ago
7,667 Posts