Forum Discussion

Matyldv's avatar
Matyldv
Seasoned Newcomer
2 days ago

Problem z instalacją the sims średniowiecze

Chciałam zainstalować the sims średniowiecze najpierw przez aplikację EA ale pojawił się komunikat, że muszę ro zrobić przez thesims3 store. Natomiast na stronie the sims 3 po wpisaniu kodu pokazuje, że jest nieważny. Dodam, że miałam kiedyś the sims średniowiecze zainstalowane na starym laptopie natomiast dziwnym trafem żadne z kont nie czyta dawnej instalacji. Gra była zakupiona w empiku mniej więcej w momencie wyjścia gry więc paragonu brak.

4 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej Matyldv​ 

Czy na stronie The sims Store widzisz grę The Sims Średniowiecze jako aktywną na Twoim koncie? 

Zakładam, że problem związany jest z tym, że w EA app/SimsStore zalogowana jesteś niewłaściwym kontem.

• Matyldv's avatar
    Matyldv
    Seasoned Newcomer
    1 day ago

Hejka, konto jest właściwe ale nie widnieje tam zainstalowane the sims średniowiecze i pisz, że kod niewłaściwy. Konto jest to samo a gra od zawsze była u mnie

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    19 hours ago

Hej Matyldv​ 

The Sims Średniowiecze to starszy tytuł, który nie zawsze działa bezpośrednio z EA App i często wymaga aktywacji przez stare systemy (The Sims 3 Store). Jeśli kod jest odrzucany jako nieważny, to niestety oznacza, że nie jest już powiązany z kontem albo został wcześniej wykorzystany i bez tego nie da się go ponownie dodać do EA App. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    17 hours ago

Hej Matyldv

W takim przypadku najlepiej będzie jeśli skontaktujesz się z nami bezpośrednio poprzez czat.

https://forums.ea.com/discussions/ea-app-general-discussion-pl/jak-skontaktowa%C4%87-si%C4%99-z-doradc%C4%85-ea/7435576#U5877452

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 17 hours ago
7,725 Posts