Forum Discussion

ewaplacuszem's avatar
5 years ago
Solved

Problem z kursorem w The Sims 4

Od paru dni mam problem z kursorem w ts4. Nie zmienia mi się na kursor z gry, cały czas jest oryginalny z windowsa (?). Do tego utrudnia mi to gre. Wie ktos jak to rozwiazać? Z gory dziekuje.
  • kreatora's avatar
    5 years ago

@ewaplacuszem

1. Wyłącz Origin w grze - najczęściej wlaśnie ten sposób pomaga
    Origin / moja biblioteka gter - prawym myszy na okladke TS4 - opcja wlasciwosci.
    Jesli nie pomoze
    2. W panelu sterowania / Sprzęt i Dźwięk/ Urzadzenia i drukarki --> mysz- opcje wskaźnika , wyłącz opcję "pokaż ślad wskaźnika".
    3. Wypróbuj rozne tryby ustawienia ekanów w grze . Od pólokienkowego do pelnegp ekranu -
    4. Jesli uzywasz Reshade programu odinstaluj to
    5, W ostateczności usuń z folderu gry do kosza plik Option - taki z zebatym kóleczkeim . Gra odtworzy go po właczeniu. Blad kursora moze zniknąć ale jesli miales jakies własne ustawienia w opcjach gry bedziesz musial ustawic je ponownie

Najmniej prawdodpodobną przyczyną jest jakis zepsuty mod ale poniewaz niczego nie nalezy z góry wykluczać jesli uzywasz modow w grze przenieś/wysuń folder mods na pulpit z folderu gry i sprawdź, czy kursor nie wyzdrowial.

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,295 PostsLatest Activity: 3 hours ago