Problem z modami po aktualizacji The Sims 4
Edit: zastosowałam się do podpowiedzi danuta720 z innych postów. Teraz moje pytanie jak zaktualizować mody żeby wszystko działało?
Z dużym opóźnieniem zrobiłam ostatnią aktualizację. Mam pobrane mody zarówno ubrania, fryzury itd jak i meble.
w momencie kiedy mam włączone mody w grze nie jestem w stanie wejść do rozgrywki, wyrzuca mnie do świata i tak w kółko. Kiedy w ustawieniach wyłączyłam zawartość zmodyfikowana wszystko działa.
czy jest możliwość, żeby naprawić to tak żebym mogła grać dalej z modami, czy trzeba czekać na aktualizację?
Przepraszam za spóźnioną odpowiedź.
Niestety, po każdej aktualizacji gry wszystkie mody i niektóre obiekty CC wymagają aktualizacji, więc zawsze przed aktualizacją gry należy je z niej wyjąć.
Jedyna radą poprawnej aktualizacji modów jest zapisanie sobie oryginalnych stron ich autorów i śledzenie ich na bieżąco, a po każdej aktualizacji gry sprawdzanie, czy autor moda już go zaktualizował (trzeba czytać opisy oraz daty aktualizacji pod modami, podane na ich stronach).
Ten poradnik powinien pomoc ci w usunięciu z gry zepsutych modów/CC: Poradnik : Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami. | EA Forums - 11091536