Forum Discussion

Merry936512's avatar
Merry936512
Newcomer
7 months ago
Solved

Problem z modami z The sims 4

Hej,mam ostatnio problem z zapisaniem modów próbowałam dodać do mods z pdf i bez pdf odinstalowałem też grę i zainstalowałem od nowa 

• Hej Merry936512 

Nie opisałaś jak dokładnie wygląda ten problem. Czy chodzi  o pobieranie modów z pdf?

PDF nie jest plikiem współdziałającym z modami. To format pliku, który umożliwia udostępnianie i przechowywanie dokumentów tekstowo-graficznych. Zatem nie można w nim umieścić modów, ani bezpośrednio z niego ściągnąć żadnych plików. 

2 Replies

• Hej Merry936512 

Nie opisałaś jak dokładnie wygląda ten problem. Czy chodzi  o pobieranie modów z pdf?

PDF nie jest plikiem współdziałającym z modami. To format pliku, który umożliwia udostępnianie i przechowywanie dokumentów tekstowo-graficznych. Zatem nie można w nim umieścić modów, ani bezpośrednio z niego ściągnąć żadnych plików. 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 months ago

Hej Merry936512 

Jeśli post danuta720  odpowiedział na Twoje pytanie, nie zapomnij oznaczyć go jako rozwiązanie. Jeśli jednak masz dodatkowe pytania lub potrzebujesz dalszej pomocy, śmiało daj nam znać!  

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,478 PostsLatest Activity: 9 months ago