5 years ago
Problem z nastrojnikami
Witam. Gram w the sims 4 kilka miesięcy, miałam okolo 2 miesięczną przerwę w grze i po powrocie cos sie zmieniło. Miszkanie jest tak samo urządzone a nagle moje simki zaczely non stop odczuwac nastro...
- 5 years ago@olix65
To jest sprawa ostatniej aktualizacji.
Teraz gdy zajrzysz do panelu budowania i na przyklad wybierzesz kolor ściany to tylko parę ścian z bazy game bedzie mialo na dole dopisek "drobny zysk środowiskowy" to samo dotyczy podłóg.
O ile mebli to nie dotyczy, a dekoracje typu zdjecia czy obrazy dalej będą dodawały nastrojnik "ładnie urzadzone" , to ściany i podłogi bez tego "zysku srodowiskowego" dadzą nastrojnik "znudzony"
Dowcip po;lega na tym, że 99 % ścian i podlog z gry podstawowej - tak zwanej "bazy game" nie ma tego "zysku środowiskowego"
O ile pamietam tylko sciany we wzorki to maja i te sciany za 2 simelony za sztuke - jednobarwne ale z biala listwą u gory. Jesli chodzi o podogi z podstawki to chyba żadna podłoga tego nie dostala. Musisz przegladnac swój panel budowania i odkryc tam sciany ktore majac ten zysk srodowiskowy zlikwiduja ci ten nastrojnik "znudzony" . Kwiatki ani dywany nie zlikwiduja tego.
Dodatek Wyspiarskie zycie ma duzo scian - drewnianych - zreszta bardzo ladnych ktore raz ze świetnie wyglądaja w grze , a dwa - dodaja ten zysk srodowiskowy.
Nie jestem pracownikiem EA