Forum Discussion
Zrobiłam wszystko co jest napisane, problem dalej występuje. Wsadziłam do modów jedno losowe krzesło, wciąż i nadal nie działa :/
Danusiu, pobieram tylko i wyłącznie z TSR, pobrałam wszystko na nowo, problem jest dalej obecny.
@iratherina Witaj 🙂
Dodam tylko od siebie 🙂
Sprawdziłem w mojej grze na oryginalnych krzesłach i nie wszystkie krzesła można łączyć z biurkiem i ze stołem zależy do jakiej kategorii należy krzesło - Zobacz jak przystawisz krzesło czy utworzy jedną całość tzn. czy pojawi się zielona otoczka pod biurkiem jeśli tak to można to krzesło postawić i sim powinien na nim usiąść odsuwając je ręką do tyłu i siadając wsunie się razem z nim do przodu - krzesło ma dodatkowy slot przesuwania przy siadaniu.
Jeżeli ta otoczka pod biurkiem lub stołem się nie pojawi tylko jest pod samym krzesłem tzn. że krzesło jest elementem "samodzielnym" i sim nie usiądzie na nim, bo przeszkodą jest właśnie biurko albo stół, dlatego sim pokazuje chmurkę i macha rękami. Widocznie ten CC jest obiektem "samodzielnym" i nie można go łączyć razem z biurkiem lub stołem.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 13 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 3 days ago