Problem z stworzeniem zestawu w The Sims 4
Chciałabym kupić zestaw zawierający Dodatek, Pakiet rozgrywki i Akcesoria w EA app, jednak opcja „Spersonalizuj zestaw” nie wyświetla mi się w mojej bibliotece, mimo że nie posiadam jeszcze wszystkich pakietów.
Wiem, że obecnie trwa przecena, jednak po jej zakończeniu opcja również się nie pojawia. Próbowałam już odinstalować i ponownie zainstalować aplikację, ale problem nadal występuje.
Jeżeli próbowałaś w spersonalizowanym zestawie połączyć najnowszy dodatek to nie ma takiej możliwości. Może dlatego nie udało Ci się stworzyć swojego zestawu. Personalizacja nie działa także w przypadku świeżo wydanych pakietów/akcesoriów/kit-sów. Dopiero po jakimś czasie można je łączyć w zestawy.
Opcja "Spersonalizuj zestaw" nie jest dostępna zwłaszcza dla najnowszych dodatków, dopóki trwa promocja ich bonusowych treści. W tym przypadku nie będziesz mogła włączyć do swojego zestawu najnowszego dodatku "Dochodowe Hobby".
Przy okazji, polecam kupić ten zestaw, dopóki trwa promocja bonusowej treści (do 18 kwietnia). Zawiera on obiekty:
- Praktyka czyni mistrza Statuetka Priscilli
- Piękna lampa z wadami
- Witryna na najsłodsze smakołyki