Forum Discussion

Andzia3812's avatar
7 years ago

Problem z uniwersytetem

Hejo, mam sobie the Sims uniwersytet, mam nową simeczke i wszystko fajnie, gram już jakiś czas no i wprowadziłam współlokatora ok, problem zaczyna się gdy chciałam wprowadzić nowego sima do domu gdy pojawiła się taka możliwość, padło że był to Caleb Vatore i widzę że jest studentem ale jego studia są jakby w zamrożeniu? Nie ma ani kiedy wykład ani ile dni do końca, zapisać się na nowy semestr  nie idzie. Czy tylko u mnie jest taki błąd czy u innych też? Zauważyłam że u sióstr Przyjemniej jest tak samo weszłam żeby nimi zagrać a one studia w zamrożeniu dziwnym 🤷‍♀️

3 Replies

• @Andzia3812 No i jeszcze kwestia tego czemu nikt w EA nie wpadł na pomysł że ktoś może chcieć przerwać studia? Albo ja nie umiem tego znaleźć albo to wina tego że oni są i nie są studentami xd
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 years ago

Zamknę ten wątek z racji zasad na forum odnośnie odkopywania starych tematów. Dzięki za odpowiedź @Oliwia7235 🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 hours ago
7,541 Posts