problem z uruchomieniem gry
Dzień dobry,
Od kilku tygodni mam problem z grą The Sims 4. Gra nie uruchamia się po włączeniu - najpierw pojawia się komunikat o przygotowaniu do gry, ale potem wraca do aplikacji EA i gra nie odpada. Problem trwa od kilku tygodni i jedyne, co pomaga to przeinstalowanie gry. Tylko że po dwóch dniach problem znowu wraca, więc de facto z gry nie da się korzystać. Pierwszy raz pojawił się jakiś czas po zainstalowaniu dodatku Uniwersytet, ale też przy okazji pojawienia się świątecznego wyzwania - nie wiem, czy jedna z tych rzeczy może być źródłem problemu. Dodam jeszcze, że większość dodatków kupowałam przez EA, ale dwa pobrałam przez Steama (darmowy świąteczny dodatek i kryształowe cudeńka). Nigdy nie korzystałam, ani z modów, ani z CC. Wykonałam wszystkie prostsze kroki opisywane w postach o podobnym problemie (wylogowanie i ponowne zalogowanie do aplikacji EA, odzyskiwanie aplikacji, odinstalowanie antywirusa, dodanie gry do wyjątków w zaporze Defender) - poza przeinstalowaniem nic nie przynosi efektów.
- @Jakubus6 Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Sprawdź proszę dla testu czy podobny problem będzie pojawiać się na nowo utworzonym koncie administratora na komputerze.
https://support.microsoft.com/pl-pl/windows/zarz%C4%85dzanie-kontami-u%C5%BCytkownik%C3%B3w-w-systemie-windows-104dc19f-6430-4b49-6a2b-e4dbd1dcdf32