Forum Discussion

beatal77's avatar
2 years ago
Solved

Problem z uruchomieniem Sims 4

Podczas uruchamiania gry Sims 4 pojawia sie tekst - problem z konfiguracją gry, zainstaluj ją ponownie. A wszystko wcześniej działało idealnie. Co z tym zrobić? Nie wiem jak zainstalowac ponownie po drugie boje się, że wszystko stracę ( dodatki, kolekcje i inne zakupione produkty)

9 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Hej @beatal77 

Na start sprawdź aktualizacje systemu oraz przeinstaluj grę. Spróbuj zmienić także folder instalacji gry, na inny niż do tej pory.

Upewnij się także czy antywirus nie zablokował żadnego pliku gry. Napisz nam czy posiadasz dodatkowy antywirus.

• beatal77's avatar
    beatal77
    2 years ago
    @EA_Kalina cześć niemam antywirusa. Odinstalowałam i ponownie zainstalowałam grę to teraz jest problem z licencją ;( i nadal nie moge grać
  • danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    2 years ago

@beatal77 

Każdy komputer posiada wbudowany program antywirusowy. 🙂  Zapora Windows (Defender) lubi blokować niektóre pliki gry. Często zdarza się to po aktualizacjach Windowsa. Dlatego dobrze jest dodać w niej do wyjątków grę oraz aplikację EA.

Dodawanie wyjątku w usłudze Zabezpieczenia Windows - Pomoc techniczna firmy Microsoft

Ponadto:

1. Błąd ten może być związany z biblioteką vc++, odpowiednie zalecenia znajdziesz w tym temacie.

2.Inne zalecenia  znajdziesz tutaj.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    2 years ago
    @beatal77 Mam nadzieję, że wskazówki @danuta720 pomgą rozwiązać problem. Jeśli otrzymasz komunikat błędu w grze, proszę podeślij nam jego zrzut ekranu.
  • beatal77's avatar
    beatal77
    2 years ago

Jutro na spokojnie te porady wykonam - dam znać jak poszło

• @EA_Kalina Hej. ściągłam siostre by mi to co poradziliście ogarneła (technicznie zdolniejsza), porady wykonane nadal nie działa ;(
  • EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    12 months ago

@beatal77 jeśli masz system Win. 7 lub Win. 8 to niestety Twój komputer nie spełnia wymagań dla gry The Sims 4 i jedynym rozwiązaniem jest zmiana systemu na Windows 10 lub 11.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 2 days ago
7,556 Posts