Forum Discussion
Właśnie problem w tym że to co jest w załączniku powinno wyświetlać sie przy każdym organizowanym przyjęciu a niestety u mnie tego nie ma jest tylko rodzaj imprezy i zegar odliczający czas do jej końca, więc niestety za każdym razem kończę wydarzenie z brązowym medalem ponieważ nie wyświetlają mi się zadania do wykonania.
Pozdrawiam
Czy masz w grze jakieś CC/mody?
Jeżeli tak, to:
1. Wyjmij folder Mods na pulpit komputera (i na razie nie wkładaj go z powrotem do gry)
2. Z folderu gry znajdującej się w Moich Dokumentach (ścieżka dostępu (u
mnie): C:\...\...\Documents\Electronic Arts\The Sims 4 , usuń następujące pliki/foldery:
- cache,
- cachestr,
- onlinethumbnailcache,
- localthumbcache,
3. Napraw grę na Origin.
4. Wejdź do gry i sprawdź rozgrywkę.
Przeczytaj ten poradnik: https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Poradnik-Jak-sie-pozbyc-bledow-w-grze-i-problemow-z-modami/m-p/7197126#M1863
* Gdy nie masz w grze żadnych modyfikacji także usuń te pliki/foldery:
- cache,
- cachestr,
- onlinethumbnailcache,
- localthumbcache,
* Napraw grę na Origin.
* Sprawdź, czy twoja Biblioteka w Galerii (odpowiednik: folder Tray w Moich Dokumentach) nie jest przeładowana. Jeżeli masz tam dużo domów, rodzin, etc... to skopiuj sobie folder Tray na pulpit komputera, a w Bibliotece usuń wszystko. Gdy będziesz potrzebował coś z Biblioteki to zamienisz już pusty folder Tray na ten sam folder z pulpitu komputera.
* Wejdź do gry i sprawdź rozgrywkę.
UWAGA:
Zawsze zapisuj grę według opcji "zapisz jako".
Pozdrawiam.
- 7 years ago@danuta720
Gra została naprawiona wg twoich instrukcji, niestety błąd cały czas jest a grę mam czystą, bez modów.- danuta7207 years agoHero+
@Cyr4ax_MK3witaj!
Twój błąd związany jest z rozgrywką, być może trzeba w grze zaznaczyć jakąś dodatkową opcję, np. "prestiżowe wydarzenie".
Poczytaj też samouczek, może w nim znajdują się jakieś podpowiedzi.
Pozdrawiam.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 14 hours ago
- 2 days ago