Forum Discussion
Hej Simseje
Dzięki za zgłoszenie – dobrze, że udało Ci się znaleźć obejście. Będziemy przyglądać się podobnym przypadkom i sprawdzać temat dalej. Dzięki jeszcze raz za wychwycenie tego!
Przy okazji, daj znać, co najbardziej lubisz w The Sims 4 Ja osobiście kocham tworzyć ogrody - Ogrody marzeń.
- Simseje21 days agoNew Adventurer
Hej, tylko to obejście tymczasowe, kiedy za każdym razem musisz zmieniać narzędzie, żeby "kliknięcie puściło przedmiot". Dlatego prosiłbym o kategoryzację jako błąd, bo problem dalej występuje. Dodam też, że "kliknięcie" dotyczy również oznaczania danego pokoju do konkretnego mieszkania z Do wynajęcia czy Małej firmy. Tzn. podczas przypisywania danego pomieszczenia do konkretnego mieszkania mogę to zrobić jeden raz. Aby kolejne przypisać do jakiegokolwiek mieszkania na danej parceli muszę wyjść z trybu budowania w tryb życie i po ponownym wejściu w tryb budowania, mogę jeden raz jakieś pomieszczenie przypisać do danego mieszkania.
W Małej firmie z Dochodowym hobby jest taka samo.
Opcji próbowałem na aktualnym zapisie po naprawie gry, na nowym zapisie i problem dalej występuje. Myślałem, że jest to problem z moją myszką, ale wziąłem inną i nadal to samo, więc to chyba jakiś bug. - Simseje21 days agoNew Adventurer
A najbardziej lubię rozgrywkę i wyzwania :)