Problem z zawartością Wyspiarskie Życie
Zainstalowałam dzisiaj najnowszy dodatek i, ku mojemu zdziwieniu, wszystkie związane z nim interakcje wyświetlają się jako białe, puste chmurki. Elementy z trybu budowania/kupowania noszą nazwę **DEBUG**, samo miasto nie ma nazwy (jedynie ikonkę dodatku), a jego dzielnice i domki są również bezimienne.
No chciałoby się popływać z tymi delfinami, ale jak to zrobić, skoro na 6 interakcji z wodą mam 4 puste dymki?
Czy komuś jeszcze przytrafił się taki błąd? Naprawiałam już grę, jeśli będzie to jedyne wyjście to już przeboleję reinstalkę całości, ale mam nadzieję że da się to jakoś ominąć ☹️
Witaj @KamilaSx
Niestety muszę Cie zmartwić. Po przeanalizowaniu wysłanego przez Ciebie raportu, wynika z niego jasno, że już nie pograsz na tym komputerze w grę The Sims 4.
1. Twoja karta graficzna to tzw. scalak, który nie nadaje się do gier, od biedy można na niej grac, gdy masz podstawę + dwa dodatki.A do tego sterowniki jej są stare, pochodzą z 2016 roku, co dodatkowo zniekształca obraz. Nie wiem, czy zaktualizowanie sterowników coś by dało, ale możesz spróbować.
2. Masz stanowczo za mało RAM - tylko 4 GB, gdy obecnie gra wymaga ich przynajmniej 8 GB - co dodatkowo powoduje załamania gry.
Podsumowując: Każdy nowo zakupiony dodatek znacznie podwyższa wymagania gry. W Twoim wypadku jedynie nowy komputer z dobra karta graficzną oraz przynajmniej 8 GB RAM może sprostać wymaganiom gry, zatem musiałabyś zakupić nowy sprzęt.
Pozdrawiam.