Forum Discussion

Igus_BoTak's avatar
Igus_BoTak
Rising Newcomer
28 days ago

Problem z zdjęciami

Hejka, ogólnie ja lubię do swoich rozgrywek robić przeróżne zdjęcia i mam taki problem, bo jak rozpoczynam nową rozgrywkę wszystko idzie świetnie, zdjęcia simów robią się normalnie i nie znikają. Niestety tylko do czasu, zauważyłam, że po pewnej ilości zrobienia zdjęć, te zdjęcia znikają w taki sposób, że po ponownym wyjściu i wejściu stają się czarnym tłem (dokładnie nie wiem po ilu zdjęciach, bo nie liczyłam, ale tak na moje oko myślę, że do 100 zdjęć są one normalne) i wyjęłam wszystkie mody aby sprawdzić czy problem był w nich i nie, nie był zdjęcia nadal pozostawały z czarnym tłem. W skrócie, w trakcie rozgrywki gra postanawia mi w pewnym czasie zamieniać zrobione zdjęcia przez moich simów na całe czarne tło. Wie ktoś jak to rozwiązać? Zależałoby mi to ogarnąć, bo jednak dziwnie mi się gra bez robienia zdjęć na "pamiątki" w simsach. 😃 Z góry, dziękuję za pomoc.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    28 days ago

Hej Igus_BoTak​ 

Też uwielbiam robić zdjęcia zarówno w grze jak i w życiu i wiem jak musisz się czuć, kiedy widzisz czarne tło zamiast udanego zdjęcia. Twój post pomoże nam ustalić czy inni gracze doświadczają podobnych problemów, dlatego będziemy obserwować dalsze komentarze.   

Dla pewności pobierz wszystkie aktualizacje systemu i dla karty graficznej:

Pobierz aktualizacje OS
     - Sprawdź wszelkie oczekujące aktualizacje systemu Windows.

Pobierz najnowsze sterowniki dla karty graficznej
      - Aktualizuj sterowniki, aby uzyskać optymalną wydajność.

Chciałabym Cię zaprosić do naszej Kreatywnej Przestrzeni, gdzie możesz stworzyć swój kącik ze swoimi zdjęciami lub dołączyć swoje prace do już istniejących postów. 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,301 PostsLatest Activity: 3 hours ago