Forum Discussion

Lencia20092811's avatar
1 year ago
Solved

Problem

Hej ogólnie na starym koncie mam wszystkie posiadane przez siebie dodatki aczkolwiek mam problem z tamtym kontem i utworzyłam nowe.Czy jest jakakolwiek szansa że strony EA aby przenieść dodatki z tamtego konta na nowe?Oczysiscie login oraz hasło do starego konta mam i pamiętam.

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 year ago

Dzięki za odpowiedź @Lencia20092811 

Obawiam się, że przeniesienie gier w tym scenariuszu będzie niemożliwe. 

Rozwiązaniem będzie w tym przypadku skontaktowanie się z nami poprzez czat i weryfikacja konta poprzez alternatywne sposoby nie wymagające weryfikacji poprzez email i aktualizacja adresu na koncie. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

4 Replies

• Czesto są problemy z logowaniem odmawia mi posłuszeństwa ,długo jest już to konto i po utworzeniu nowego wszytskie moje dodatki dalej pozostają na starym i nie wiem czy jest jakiekolwiek rozwiązanie na przeniesienie plus na starym koncie mam starego maila i nie mam możliwości zmiany go 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Dzięki za odpowiedź @Lencia20092811 

Obawiam się, że przeniesienie gier w tym scenariuszu będzie niemożliwe. 

Rozwiązaniem będzie w tym przypadku skontaktowanie się z nami poprzez czat i weryfikacja konta poprzez alternatywne sposoby nie wymagające weryfikacji poprzez email i aktualizacja adresu na koncie. 

Jak skontaktować się z doradcą EA? - Answer HQ

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,586 Posts