Forum Discussion

Aleksandra013's avatar
Aleksandra013
New Novice
17 days ago

Problemy techniczne

Hejka, mam problem z wyposażeniem sima...

Nie wiem czy ktoś się już spotkał z taką sytuacją, ale kiedy chcę podróżować z parceli  (np. domu) do np. baru, to znika mi wyposażenie sima! Jest to irytujące ponieważ teraz wyszło nowe wydarzenie, a w nim trzeba schować zabawkę do wyposażenia i podróżować z nią prawie po całej mapie... 😔

Chciałabym je ukończyć a nie mogę:(. I tak, posiadam modyfikacje ale nie przypuszczam aby to była ich wina. Pisałam już skargę do EA ale nie mogłam im jej wysłać (koleje usterki/problemy). Modyfikacje jak i tryb budowania działają głównie bez zarzutów (chociaż zdarzają się problemy, ale nie są one na tyle ważne co powyższy). 

Błagam, pomóżcie simowi eksperci🤭, i dziękuje za przeczytanie ✌️

4 Replies

• Mi też się tak zdarzało, ale nie w kontekście wyzwania. Ćwiczyłam simów w wspinaczce aby dostać się na górę komorebi i kupowałam im za każdym razem nowy sprzęt wspinaczkowy na parcelę, na której się wspinali bo kiedy wracałam na parcelę domową on znikał i odwrotnie. Dodatkowo zauważyłam, że jak w parceli domowej kupowałam książki na półkę kiedy podróżowałam i znów tam wracałam półka była pusta (a książki nie znajdowały się gdzieś w domu lub w wyposażeniu). 

Gram z modami ale skoro to się zdarza częściej to myślę, że to nie jest ich kwestia.

Dzięki za przeczytanie i liczę także na pomoc.🙏💗💗

• Aleksandra013's avatar
    Aleksandra013
    New Novice
    17 days ago

Hej, dzięki za pomoc ,spróbuję( najwyżej odpisze ponownie jutro)😄.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    17 days ago

Hej Aleksandra013​ 

Ja będąc w parku nie mogłam schować do wyposażenia maskotki, więc po zrobieniu zdjęcia wróciłam do domu i schowałam inną maskotkę do wyposażenia i zadanie zostało zaliczone.

Może nie jest to zbyt wygodne, ale odbieram punkty w zadaniach.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,497 PostsLatest Activity: 8 hours ago