@kreatoraKłótnie da się przeżyć szczególnie gdy gram swoimi ale to chodzenie jest już irytujące, a szczególnie gdy zbieram po okolicy różne rzeczy albo gdy coś jest na czas.
Z tą sprawnością na 5 poziomie nie wiedziałem, jednakże wcześniej simy same umiały dostosować swoją prędkość.
Dziwnę, bo skoro chcą aby zachowanie simów było jakoś naturalne lub bliskie rzeczywistości, to raczej bieganie powinno być czymś normalnym dla simów, a już szczególnie wśród najmłodszych.
Poza tym występują jeszcze inne błędy związane z grą, ale nie są aż tak upierdliwe.
Póki co usunąłem grę i tyle, bo co zrobię. Najgorzej że teraz akurat mam czas na rozrywkę i taka kicha. Nie powiem jestem zawiedziony.
Na sam koniec powiem ci że nie mam nic przeciwko wzbogacaniu czy zwiększaniu poziomu trudności ale musi mieć to ręce i nogi, być naturalne, anie spamowanie jedną kwestią dialogową czy odbieraniu postacią automatycznego podbiegania.
Moim zdaniem poziom konfliktowości sima powinien być z czymś związany np. okres, podczas majsterkowania, gdy walniesz sobie w palec albo gdy jesteś chory. Wtedy taka irytacja, złość, niechęć do rozmów związana z jakimś zdarzeniem które wpłynęło negatywnie na sima powinna odbijać się na rozmowie między simami.
Anie gdy masz wysoki poziom romantyczności i po pozytywnym bara bara sim podchodzi do drugiego i się z nim kłóci. Jak to będziesz sobie tłumaczył? Że wyzywa bo za krótko? :D he he
Wydaje się logiczne że ludzie czasem się po kłócą itp. ale zawsze ma to z czymś związek.
Mam pewne pomysły ale nie znam angielskiego i raczej wątpię aby mnie wysłuchano.
W każdym razie jest to możliwe aby zrobić to w sposób fajny i nie psujący rozgrywki. I nie mam tu na myśli na dodawania jakiś dodatkowych dialogów czy elementów do gry, a na zmodyfikowaniu obecnych.
Moim zdaniem przyjęłoby się i nie wpłynęłoby na inne mody.
No ale zresztą nie ważne, pozdrawiam. 😉