Forum Discussion
Weź już mi nic nie mów. Ja od dawna nie grałem i nagle gdy mam czas sobie pograć, to teraz wchodzę codziennie i czekam na jakieś chociaż powiadomienie kiedy będzie ta aktualizacja i nic!
Jak mam ściągać jakieś mody albo ustawieniach wyłączać, to już sobie darowałem, tym bardziej że czytałem że to nie wiele zmienia. Poza tym zapiszę stan gry, przyjdzie ta aktualizacja i mi stan gry zepsuje, to już wolę czekać.
Masakra! A z tym niebieganiem simów, to ja nawet nie wiedziałem że tak jest od kilku aktualizacji. Co oni nie wiedzą że problem z tym jest? Jestem zły jak nie wiem na te studio. Nawet pomoc techniczna nie udzieliła mi odpowiedzi, że aż musiałem napisać na forum i się dopytywać graczy.
W ogóle nie rozumiem jak można wprowadzać aktualizacje i nie sprawdzić jak to działa. Co te grę robią 5 latkowie czy dorośli dojrzali ludzie? Bo totalnie nie rozumiem o co tu chodzi.
A może specjalnie to robią, aby mieć coś do roboty oraz żeby pracodawca się nie czepiał, że nic nie robimy. Jak nie chce się im grać i sprawdzać, to jaki problem mieć człowieka od testowania gry.
Tak czy owak jeszcze trochę, a całkowicie mi się odechce już w te sims-y grać. Tyle z mojej strony. Pozdrawiam 😉
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 5 hours ago
- 9 hours ago
- 19 hours ago